Tänään puutarhanhoitoon kuului ostoksilla käymistä. sain ajeltua Plantageniin asti, ja pienoinen pettymys oli hintataso ja kasvien laatu. Kassillinen kesäkukkia sieltä tarttui kuitenkin mukaan, mm Riippapelargoni etupihan pajuamppeliin, jokunen neilikka, petunia pari ahkeraliisaaja muutama muratti. Samalla reissulla hain Kannat kotiin, alkaa niilläkin jo olemaan istutusaika. Poikkesinpa vielä paikallisella puutarhalla ostamassa täydennystä kannapenkkiin ja kolme kesäsypressiä suojaamaan kärhöjen juuria.
Plantagenin reissulla katselin myös vadelman taimia. Ihan hyvän näköisiä taimia siellä oli, mutta mielestäni melko hintavia. Ja vadelmien ostaminenhan on ajankohtaista vasta kun olen saanut niille kasvupaikan laitettua valmiiksi. Tiedä sitten koska se tapahtuu, mutta sisätyy kyllä viisivuotissuunnitelmaan :P

Puutarhatyökaluista parhaat pitää vielä ostaa, eli nämä:
1610103.jpg

Fiskarsin sakset on parhaat millä oon koskaan leikannut ja bonuksena nuo on vielä sievän väriset ja saksisetin ostamalla tukee samalla Roosa nauha - rahastoa. Toivottavasti saksia on vielä myynnissä.